- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
skippper
üzenetére
Futtattam még pár tesztet, és szerintem véletlenül rájöttem, hogy mi lehet a baj.
Miután végeztél egy képmód kalibrálásával, és átlépsz egy másik bemenetre, nem mindig olvassa be azonnal a friss LUT-okat az új bemeneten emlékezetből aktív képmódhoz.
Szóval példaképp:
1: kalibráltam a Technicolor-t iTPG-vel úgy, hogy a belső lejátszó volt mögötte. Az ellenőrzés szép volt.
2: Átmentem HDMI1-re, az ellenőrzés rosszabb volt.
3: átváltottam Game-be, vissza Techni-be (és még átpörgettem az almenüket, hogy mi lehet ez), és már szép volt az ellenőrzés eredménye.
Van egy hasonló ismert bug, hogy semmiféle LUT-ot nem olvas be a TV közvetlenül kalibrálás után, míg áramtalanítod (a feltöltött LUT le van mentve, csak beolvasva nem lesz egy ideig). Ez szerintem annak az egyik manifesztációja, mikor beolvasva marad egy régi LUT. De lehet, hogy te is azt láttad, hogy "üres" LUT-al futottál forrás váltás után.
Vagy ez, vagy találtál egy teljesen új, ritka hibát, amit én nem tudok reprodukálni.
Próbáld ki, hogy a kalibrálás végén kiveszed a TV-t kalibrálás módból (pipa le CalMAN-ben), ha végeztél minden kívánt mód kalibrálásával, és áramtalanítod egy percre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Metal topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor