Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
skippper
üzenetére
Futtattam még pár tesztet, és szerintem véletlenül rájöttem, hogy mi lehet a baj.
Miután végeztél egy képmód kalibrálásával, és átlépsz egy másik bemenetre, nem mindig olvassa be azonnal a friss LUT-okat az új bemeneten emlékezetből aktív képmódhoz.
Szóval példaképp:
1: kalibráltam a Technicolor-t iTPG-vel úgy, hogy a belső lejátszó volt mögötte. Az ellenőrzés szép volt.
2: Átmentem HDMI1-re, az ellenőrzés rosszabb volt.
3: átváltottam Game-be, vissza Techni-be (és még átpörgettem az almenüket, hogy mi lehet ez), és már szép volt az ellenőrzés eredménye.
Van egy hasonló ismert bug, hogy semmiféle LUT-ot nem olvas be a TV közvetlenül kalibrálás után, míg áramtalanítod (a feltöltött LUT le van mentve, csak beolvasva nem lesz egy ideig). Ez szerintem annak az egyik manifesztációja, mikor beolvasva marad egy régi LUT. De lehet, hogy te is azt láttad, hogy "üres" LUT-al futottál forrás váltás után.
Vagy ez, vagy találtál egy teljesen új, ritka hibát, amit én nem tudok reprodukálni.
Próbáld ki, hogy a kalibrálás végén kiveszed a TV-t kalibrálás módból (pipa le CalMAN-ben), ha végeztél minden kívánt mód kalibrálásával, és áramtalanítod egy percre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG OLED 65 C2 TV - 4K, 120Hz, színkalibrált
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor