Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
Szervusz!
Én is szemezgettem ezzel a típussal. Bele lehet zavarodni annyi fajtája van.. Én ezzel szemezgettem: [Samsung Odyssey S49CG934SU] 240 Hz-es, okos funkciók nélkül.
Aztán képbejött a Philips. AnonimInc. Balázs videóját is megnéztem róla. Az i-re a pontot az Alzás akció tette. Nem tudom lesz-e a tényleges BF-kor ilyen, vagy jobb akció.
"Tud valaki olyat mondani erről a monitorról ami miatt nem szabad venni egy ilyet?
"
32:9-es képarány. Amikor az ilyen monitrokról olvastam eléggé megosztóan nyilatkoztak róla.
Az első monitorjaim 4.3-asok voltak. A 16:9-es képarány kimaradt, a 21:9-et léptem meg. Van egy 29"-os, meg egy 34"-os 2560x1080-as 75Hz-es IPS-es LG-m.
Most ez a Philips, amit korábban mutattam egy nagy váltás számomra: oled, 32:9, 240 Hz. Utóbbit igazán ki sem tudom használni (még).
Játék volt a fő szempont számomra, na meg a képfrissítés növelés. A képarány is megtetszett, próba cseresznye. Forza 5, F. C. Primal, Division-ök, csak pár példa.
#2996blountex: Kb.70 cm-re ülök a monitortól. Van benne egy minimális szem-nyak torna, de ez tervezett. Na meg egyénfüggő kinek mi az ideális nézési távolság , valamint mi az, ami elrendezés szempontjábból megvalósítható. Tervben van egy monitorkar a talp majdnem elfoglalja az asztal felét.
Ha van még kérdés szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
Skynet258