Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Egy Philips Evnia 27M2N8500 személyében meg lett a hibàs Asus ROG Swift OLED PG27AQDM utódja.
Eredetileg a G6 volt a fő kiszemelt ,matte mivolta révén,de gondoltam addig úgysem nyugszom amíg egy glossy-t ki nem próbàlok.Szerettem volna kihozni a maximumot amit ma egy Oled monitor tud ebben a szegmensében. Úgy néz ki jól döntöttem,mert sikerült a fényeket nappalra is úgy beàllítanom,hogy ne legyen zavaró a tükröződés. A képminőség brutàlis,hétvégén majd jön a finomhangolàs,de egyenlőre csalódàsmentes.(Remélem ez tovàbb bírja majd,mint az Asus)
Szép napot mindenkinek.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258