Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muszáj kiírni magamból itt.
Szóval Stájerország, bringa, család. Egykerekes utánfutó, amiben 30 kiló+ cuccot viszek, az egész család összes cucca a teljes túrára.
Szelephiba miatt full defektet kapok. Kiderül, hogy rossz belsőt hoztam, autószelepest, de a kerekemhez presta kellene.
Fél óra szerelés után végül szétválunk, én megyek vonattal. Kilométereket gyalogolok úgy, hogy az 50 kiló összsúlyú bringa+utánfutó kombó közepét, azaz a hátsó kereket a levegőben tartom, hogy a felni ne menjen szét. Többször eldől a rakomány, mert nem erre van kitalálva, őrült szenvedés egyenesbe rakni. Vonatról fel/le is hatalmas szórakozás.
Namost.
A sok száz gyalogos és bringás közül, aki elment mellettem (az elején még a család mellett), egyetlen egy kérdezte meg, hogy mi a helyzet, róla kiderült, hogy pénzt vagy cigit akar lejmolni. Senki más.
Ilyen kurvaélet, hogy se a franciáknál, se a bunkó magyaroknál, se az olaszoknál nem történik meg. Egészen el vagyok képedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- VR topik
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Mobil flották
- Highguard
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs