Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
aztakurva... kitartás.
küldök egy hasonló sztorit a Dömsödi Gábor tollából
A 90-es években volt szerencsém eljutni a detroiti autószalonra is. Onnan is van egy Autó2 műsor és sok érdekes kép. De a legkülönlegesebb fotó ez, ami Solymárra hazaértemkor várt. A szippantósok -kihasználva, hogy nem vagyok itthon - beálltak a kertbe. Én ezt egyébként tiltottam, de nem volt kedvük feltenni még egy csövet, hogy az utcáról is elérjék az aknát. Aztán, amikor indulni akartak az 5 köbméter lével, kipörgött a kerék, megszünt a tapadás és a szippantó a lejtőn lecsúszva a hátán állt meg. Kifolyt belőle, minden ami a miénk volt, de a teljes gázolaj és az összes fékfolyadék, sebváltóolaj, hidraulika olaj, stb. is. Ez utóbbiak lassabban bomlottak és két nap múlva már ezek voltak a büdösebbek. Tavaszig éreztük a bűzt és gyönyörködtünk a roncs szippantóban, mert akkor tudta csak átemelni egy óriásdaru a szippantó maradékát a villanyvezetéken. A kertben ezután teljes talajcsere következett. Ugye, hogy ez érdekesebb sztori mint a Dodge Viper gyártása?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest