Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Katolikusnak kereszteltek. Kellett járnom hittanra, voltam elsőáldozó is. Ami utána következett volna, arra már egy emberként mondtuk mindhárman, hogy eddig volt és nem tovább.

Az eleje is rögösen indult, amikor az atya közölte, hogy máris úgy indult mindenki, hogy bűnös.
És akkor most gyónás — és gyónjuk meg bűneinket!
Közben már legszívesebben megint az érdligeti csalitban lettem volna, hogy megint nyílvesszőket készítsek, és célba lőjünk az egyik elhagyott ösvény mellett.
Azóta a két töltés között feltöltötték azt a területet a MOM Park helyéről kitermelt földdel és minden vacakkal.
De a múlt héten öcsém megtalálta a tegezemet, benne hat nyílvesszőmmel — igaz a csúcsuk már elkorhadt, de a végüket és a tollak helyett oda ragasztott Technokol Rapid szálakba forgatott rajzlap papírt nem tudta kikezdeni semmi. Pont ezért csináltam a nyilakat a szabad levegőn, mert utáltam a szagát.
Azóta állítólag van már olyan típusa, ami annyira nem büdös.
Várjá' má'! Lehet, hogy titokban indiánok vagyunk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Call of Duty: Warzone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest