Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Te mondd hogy hány óra, a te órád régebbi
Első lendületesebb fizetésem után egy Citizen Ecodrive rádiós fekete számlapos acél lett az óra, azt az akkori munkában meg bárhol lehetett hordani. Hétköznapra is, alkalomra is. De a tengerbe nem szívesen vittem volna, így bár úgy gondoltam az elég lesz a köv.30 évre, kicsit amolyan divat felé elbóklászva lett egy Citi Ecodrive Diver's is, szigorúan narancs szíjjal, fekeze számlap, narancsozott mutatók. Az nyárra pólóhoz rövidgatyához jobban megy, és 8-9 méterig biztosan vízálló, tengerben addig teszteltem. Úgy gondoltam ezzel a kettővel megvagyok 30 évre.
Aztán elkezdtem dolgozni acéliparban, és néha hozzá kell nyúlni dolgokhoz. Meg od.abaszni a csuklómat. Oda nem való az ecodrive. Nyilván oda G-shock kell. Abból meg olyan amit le is lehet olvasni, vagyis digitális, kicsitokos GBD-100, fekete-kék óra fehér szíjjal (acélpor azon nem látszik...
) csak lépést számol, meg mutatja az időt. Tud üzenetet meg hívást is jelezni, de nem használom csak néha szinkronizálom.
Na de ezzel szerintem vége is, megvagyok 30 évre.
(Van egy örökölt Timexem, egy Accurist, egy kapott Roamer, meg egy Molnija zsebóra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubuntu Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android játékok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) csak lépést számol, meg mutatja az időt. Tud üzenetet meg hívást is jelezni, de nem használom csak néha szinkronizálom.