Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Azt az oldalt en is megtalaltam, neztem os, hogy akkor most minden adatot a jogsirol kernek, de akkor miert van az oldal
Elvagyok az usa jogsival, az igazoltato rendor sem kotekedett, mikor mutattam, mert azt latta, higy a magyar lejart, meg ugy nalam sincsen. Holnap megyek orvoshoz es gondoltam ha csak egy nyomtatvany kell akkor meghosszabitom, miert ne. De ez mar tulmegy azon ami idot en erre szannek.
TB-vel volt egy korom egyebkent.
Megjottunk nyaron, okmanyirodaban hazakoltozo magyarkent elinteztek a szemelyit/lakcimet (de idobe telt, mert az elkoltozo magyar processel vannak tisztaban, hirtelen nem tudtak mivan ha valaki visszajon
). Bementunk pestre a TB/EU akarhova, mert szerettem volna fizetni a havi akarmilyen jarulekot. Ott a kisholgy kozolte, hogy en magam nemtudom fizetni az elso evben, csak a munkaltato vagy ha elmegyek egyeni vallalkozonak addig meg kapjam be es egyebkent is meg a 14 evvel ezelotti munkaltatomat mutatja es akkor keressem meg oket, ok jelentsenek ki, aztan varjak egy evet mire lesz biztositasom. Na es akkor megbeszeltuk a feleseggel, hogy akor jo rendben, be is fejeztuk a magyar hivatalokkal.
Gyereknek van TB-je ugyis, a tobbit meg kifizetjuk a magan orvosnal ha kell nekunk (fogasztra ugysem TB-be mennek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Vírusirtó topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Bementunk pestre a TB/EU akarhova, mert szerettem volna fizetni a havi akarmilyen jarulekot. Ott a kisholgy kozolte, hogy en magam nemtudom fizetni az elso evben, csak a munkaltato vagy ha elmegyek egyeni vallalkozonak addig meg kapjam be es egyebkent is meg a 14 evvel ezelotti munkaltatomat mutatja es akkor keressem meg oket, ok jelentsenek ki, aztan varjak egy evet mire lesz biztositasom. Na es akkor megbeszeltuk a feleseggel, hogy akor jo rendben, be is fejeztuk a magyar hivatalokkal.