Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Azt az oldalt en is megtalaltam, neztem os, hogy akkor most minden adatot a jogsirol kernek, de akkor miert van az oldal
Elvagyok az usa jogsival, az igazoltato rendor sem kotekedett, mikor mutattam, mert azt latta, higy a magyar lejart, meg ugy nalam sincsen. Holnap megyek orvoshoz es gondoltam ha csak egy nyomtatvany kell akkor meghosszabitom, miert ne. De ez mar tulmegy azon ami idot en erre szannek.
TB-vel volt egy korom egyebkent.
Megjottunk nyaron, okmanyirodaban hazakoltozo magyarkent elinteztek a szemelyit/lakcimet (de idobe telt, mert az elkoltozo magyar processel vannak tisztaban, hirtelen nem tudtak mivan ha valaki visszajon
). Bementunk pestre a TB/EU akarhova, mert szerettem volna fizetni a havi akarmilyen jarulekot. Ott a kisholgy kozolte, hogy en magam nemtudom fizetni az elso evben, csak a munkaltato vagy ha elmegyek egyeni vallalkozonak addig meg kapjam be es egyebkent is meg a 14 evvel ezelotti munkaltatomat mutatja es akkor keressem meg oket, ok jelentsenek ki, aztan varjak egy evet mire lesz biztositasom. Na es akkor megbeszeltuk a feleseggel, hogy akor jo rendben, be is fejeztuk a magyar hivatalokkal.
Gyereknek van TB-je ugyis, a tobbit meg kifizetjuk a magan orvosnal ha kell nekunk (fogasztra ugysem TB-be mennek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Corsair VENGEANCE LED 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Bementunk pestre a TB/EU akarhova, mert szerettem volna fizetni a havi akarmilyen jarulekot. Ott a kisholgy kozolte, hogy en magam nemtudom fizetni az elso evben, csak a munkaltato vagy ha elmegyek egyeni vallalkozonak addig meg kapjam be es egyebkent is meg a 14 evvel ezelotti munkaltatomat mutatja es akkor keressem meg oket, ok jelentsenek ki, aztan varjak egy evet mire lesz biztositasom. Na es akkor megbeszeltuk a feleseggel, hogy akor jo rendben, be is fejeztuk a magyar hivatalokkal.