- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
bobsys #86493 üzenetére
A magyar hivatal itt is kicsit fordítva ül a lovon, ezen a formon le lehet kérdezni, de kell hozzá az okmány száma is
[link]
Gondolom megint sikerült valami szipi-szuper papír alapú folyamatot 1:1-ben digitalizálni. Mert ha tudod az okmány számát, akkor valszeg megvan az okmány is, azon meg olvasható az érvényességEzt a sztorit amúgy végigjártam már, nagyon röviden csak akkor tudsz új magyar jogsit igényelni ha van rendes bejelentett lakcímed. Még össze is vesztem 1-2 ügyintézővel, mert ők persze nem ismerték a törvényt, és azt hajtogatták, hogy lakcímkártya kell hozzá csak. Olyanom persze volt, csak cím nélkül (ideiglenes külföldön tartózkodás)
, amikor megmutattam, csak hüldeztek, hogy ezt meg úgy hogy lehet. Majd előszedtem a salátát amit kaptam mellé 2008 akkor meg jött a nagy homlokracsapás, hogy: "Jaj ezt még a Marika csinálta, magával nem tudunk mit kezdeni"
Azzal meg duplán kivertem a biztosítékot amikor kártyával akartam fizetni meg rákérdeztem, hogy a hajléktalanok ugyan hogy újítják meg akkor a jogsijukatTehát ha nagyon magyar jogsira vágysz:
- Felejtsd el megemlíteni, hogy van amerikai jogsid
- Ha most nincs magyar lakcímed, külön intézd el első körben a lakcímkártyát, és bejelentett állandó lakcímet.
- Fun fact, ez után elkezdi a TB kiszámlázni a havi x ezer Ft alapdíjat
- Majd 1-2 nappal később kérd a jogsid megújítását vagy elvesztés miatti pótlását.
- "Ha bekerült a rendszerbe" a jogsi kérelem és postázták, ballagj vissza és jelentkezz vissza külföldre, így nem pörög a TB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest