Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xpod

addikt

válasz emvy #85478 üzenetére

"A nyari balatonra meno forgalomban villogok nem sietnek, mert egyreszt 3 percet nyernek"

Ezek a feliratok még táblákon is szerepelnek és van egy söröm rá, hogy olyanok írták akik nem sűrűn közlekednek hosszabb távon az utakon. Azért mikor kilométereken át 90-110-zel lehet csak menni akkor nagyon sok percet lehet nyerni ha kicsit nehezebb az ember lába a gázon amikor engedi az út. Azok a feliratok akkor lennének igazak, ha valóban a 130-cal végig lehetne menni az autópályán. De mivel minden autópályán legalább 2 útfelbontás van, meg a belső sávban 90-100 poroszkálnak egyesek így az elmélet már nem is igaz. Nem 3 percet hanem akár 30-45 percet is lehet nyerni (mondjuk egy Budapest-Debrecen, vagy Budapest-Pécs távolságon), ha az ember meglódul amikor olyanok a közlekedési viszonyok.

Nekem 150 környéki tempó ami kényelmes autópályán, de nem villogok és nem erőszakoskodok. Ki szoktam használni a nálam erőszakosabbakat. Szépen felzárkózok hozzá, de nem túl közel nehogy baj legyen, és ő szépen csinálja nekem is az utat. :)

Új hozzászólás Aktív témák