Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Nézd el nekem, hogy nem nézegetem a te városodra vonatkozó eseményeket Facebook-on, mert ott kb. jelen sem vagyok. Ellenben neked vélhetően időd is van rá, lehetőséged is, akár szervezhetnél helyben...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom, neked mik a lehetőségeid. Nekem sem autóm, sem nem mérnöki fizetésből élek, ráadásul veszteni valóm is van (nem versenyszférában dolgozom). Ehhez képest próbálok tenni, de ezt itt pontosabban nem fogom leírni, mint publikus felület.
Engem nem az zavar amúgy, hogy ventilálsz, hanem az, hogy ezt úgy teszed általában, hogy színpadiasan benyögöd, hogy de más miért nem!?... miközben te sem. Ez szerintem baromira nem gerinces és ezért szerintem rohadtul megérdemled a "kóstolgatást".
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)