Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Ja, sorban esik át mindenki a fertőzésen megint. Ugye nekem is egy hónapja volt meg, de melóban is egy csomó beteg van. Nálunk még nem kötelező a maszk, csak ajánlott. Szerencsére mindenkiben kiépült már egy egészséges alapimmunitás, jgy a lefolyás már nem olyan súlyos. Azért az az egyhetes tompa fejfájás elég frusztráló volt megint, de legalább a klasszikus influenza-tünetek elég enyhék voltak (kis torokkaparás, minimális izomfájdalom, hőemelkedésem szerintem most nem is volt). Ja, meg ugye ahogy a pulzust fel tudja nyomni ez a szar az egekbe, az valami hihetetlen. Normális esetben 60 alatt van a nyugalmi pulzusom, emiatt 3 napig 80-90 volt, konkrétan feküdtem az ágyban, és éreztem, ahogy dübörög a szívem. 120-130-as pulzussal jártam meg egy kört a WC-ig.
Kecske: Mondjuk ha nem autópálya mellett tankolsz, az literenként 30 cent spórolás, alsó hangon. Láthatóan nem fogyasztásoptimalizálásra rendelkeztek be a népek amúgy, tegnap én is autópályáztam egy kb 100 km-t, az A5-ön sikerült összeszednem magam mögött egy kisebb sort, mert a 190-et kevésnek találták. Különösebb tolakodás nem volt, amikor ki tudtam állni a középső sávba, szépen elmentek mellettem, én meg visszaálltam 140 környékére. Étterem amúgy diszkréten drágul, pont most nézegettem, hogy nem túl frekventált helyen lévő sültkrumplis-kolbászosnál egy adag 5-9 eur (az más kérdés, hogy bőven jól laktam vele, meg jó is volt), kínainál szintén 9 euróért ettünk egy-egy adagot (az is bőven sok volt). Döner is kb ennyibe kerül. Azért korábban ezeket olyan 5-6 euróból meg lehetett úszni adagonként. Sör nem tudom, mennyibe kerül, azt veszem, és kész, de a fél kilós kávé például régen normál áron 6 euró körül volt, akciósan 4 alatt szoktuk venni (Dallmayr Prodomo Arabica), most 8-10 eur között van az alap ár, és ha 6 körül látni akciósan, az már nagyon jó.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apa lettem
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezetékes FEJhallgatók
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest