Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lenox
    veterán

Neked is meg concret_hp-nak is írom. Épületautomatizálást tanultam anno, így ezekbe a ketyerékbe kb bele vagyok bolondulva.

Nest thermostatunk van, sajnos még csak a 2. generációs, illetve az amerikai típus ennél annyival tud többet emlékeim szerint, hogy ott a légkondit is képes vezérelni. A miénk sajna nem.

Nest protect tűzés szémonoxid érzékelőink vannak, philips hue világítási rendszerrel, így ha véletlen pl kicsit jobban megsül a tűzhelyen a bacon, akkor már volt olyan " szerencsénk", hogy a kis házikóban a férjem lámpái elkezdtek vörös fényben "pulzálni".

A bejáratnál olyan kilincsünk van, amely kulcs nélkül, RFID-is bilétával, illetve telefonnal is nyitható, márkát talán érthető okból nem mondanék itt. Össze vannak kapcsolva a fenti rendszerek, a kilincses rendszer kezeli a lámpákat. FÉrjem mondta, hogy onnét tudja, hogy már mindjárt itthon vagyok, hogy az előszobában felkapcsol a lámpa.

márkát talán érthető okból nem mondanék itt

Miert, az security risk? Ezek szerint nekem nem ertheto...

Amugy ha kivulrol lehet elemet cserelni, akkor rosszakaro meg is tudja rongalni, hogy ne lehessen elemet kotni ra, igy kinyitni?

Új hozzászólás Aktív témák