Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
A gyereknek azzal tennél a legjobbat, ha mielőbb dobbantanál. Egy tinédzser kevés dologért tud hálát kimutatni, de ezt mi már mind a kettőtől megkaptuk, hogy el nem tudják képzelni, milyen lett volna az életük, ha otthon maradunk. Pedig alapvetően voltak nehézségeik, kicsit későn léptünk mi is, de még pont jókor.
Hosszabb távon mindenképpen jobban jár azzal, ha minél több mindent lát, tapasztal, megél, és minél több dolgot kell önmagának elérnie. Nyilván támogatni fogom mindkét gyereket, meg lehetőségeimhez képest mindent megadok nekik, de pont azért, hogy minél előbb önállósulni tudjon, és egyáltalán ne legyen rám szüksége a boldoguláshoz. Nem fogok lakást, vagy házat hagyni rá, de megkap mindent ahhoz, hogy előteremtse magának, amire szüksége van.
Messzire mutat, de a társadalmunk legnagyobb bűne az egyre nagyobb vagyonok továbbörökítése, mind gazdaságilag, mind össztársadalmi értelemben. Tudom, hogy ez tiszta kommunistául hangzik, és amúgy nincs ötletem, hogy ez hogyan lenne megvalósítható világégés nélkül, amit viszont nem szeretnék, szóval ne rajtam kérjétek számon.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest