Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szia. A tévé egy Panasonic S20 plazma, a hangkeltő pedig egy Primare I15 erősítő. (tudom, mit olcsójánoskodok, ha ez többször annyit ér, mint a többi kütyü együttvéve - de a zene fontos, a többi meg nem annyira : ) vagy a fülem jó, de a szemem nem annyira....)
Természetesen a TV és az erősítő össze vannak dugva optikain, de azt figyeltem meg, ha közvetlenül a médialejátszóból jött az erősítőbe a jel, koaxon, akkor sokkal szebb hangja volt. Persze, lehet, ez szubjektív
de nekem úgy jobban tetsett.
Mindegy, szóval ezért gondoltam, hogy jó, ha van digi audio kimenet.Amúgy én is erre gondoltam, hogy jó nekem a leggagyibb is, feltéve, ha tudja azt, amit tudtak 10 éve
ezt a sziamiau-t még nem láttam.
De van használtan mindig dűne, popcorn, és láttam most ilyen himedia-t is, olcsón...-------
@SörösKenny: ez mind kínai, hiszen ott gyártják. Illetve, nem, az enyém asszem koreai.
Ez egy ilyen kis dobozka a tévé alatt, ami lejátsza a film- és sorozat-gyűjteményem a PC-ről.... szerintem jó dolog.
persze jó a netflix meg a hbo is, de ott egy csomó minden nincs fent.
a PC-be pedig jó az SSD, ezt szintén már 10 éve tudjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de nekem úgy jobban tetsett.
ezt a sziamiau-t még nem láttam.