Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem, az elmúlt 2-3 évben (a járvány előtti időkhöz képest) brutális a keresletnövekedés. Ehhez jönnek a gyártási, és szállítási problémák. Ha 2x annyi lenne, mint ami 2019-ben volt, az sem lenne elég.
Ugyanaz van, mint a bicajoknál: nem is az a gond, hogy kevesebb van belőle, hanem egyszerűen a többszörösét is el tudnának most adni, mint az előző években.
Valószínű, hogy mivel az emberek utazgatni (illetve szórakozni, kajáldákba járni) nem tudnak, így a beruházás jellegű kiadásaikat hozzák inkább előre, illetve erre megy a ‘fölös’ pénz. Emellett ugye mindenki otthon van, ezért feltűnik neki, hogy basszus, kéne már egy új szekrénysor, ez nagyon gáz, illetve a sportolással le kéne adni a felszedett kilókat. A harmadik ilyen a szórakoztató elektronika. Decemberben rendeltem egy tabletet, folyamatosan csúsztatják a szállítást, most épp március végénél tartunk. Nem tudom, húsvétra meglesz-e.
Új generációs játékkonzoloktól ne is beszéljünk.Az megint egy másik kérdés, hogy beütött az ‘egyszer élünk, bármikor meghalhatunk’ gondolkodás is, prémium-, és luxusautó gyártók tudnának mesélni. Eladni úgysem tudnak a chiphiány miatt.
Nekem is 2 év múlva lejár a lízingem, lehet, hogy lassan rendelni kéne, mert kb itt tartanak a várólisták. 
Ja, az applarövel nem tudom, mi van, nálunk rogyásig áll, ahogy kikerült a karácsonyi kínálat, már ömlött is a nyakunkba. Az viszont, ha jól rémlik, kínai cucc, ezek szerint Mo-ra alacsony a forecast, vagy csak az ottani régiós központi raktár bénázik.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Új generációs játékkonzoloktól ne is beszéljünk.
Nekem is 2 év múlva lejár a lízingem, lehet, hogy lassan rendelni kéne, mert kb itt tartanak a várólisták.