Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Akkor a másik táborból jelentkezek. Szociális terület.
Eddig 3-5 évente váltottam munkahelyet. Sosem bántam meg, mert úgy éreztem, hogy ott már nincs helyem, ahol akkor voltam. Lépnem kell. Főleg magam, meg aztán a család miatt.
2,5 éve vagyok ezen a munkahelyen vezetői beosztásban. Helyettesi posztra jelentkeztem és ideiglenes vezetői posztba kerültem. Gondoltam, ha úgyis el kell végeznem a vezetői feladatokat, akkor elvállalom. Az első félév iszonyat sok munkával járt. Egyedül dolgoztam be magamat a feladatokba, ismertem meg a csapatvezetés előnyeit és hátrányait. Nehéz volt ez az időszak, de bizonyítani akartam elsősorban magamnak, aztán másoknak is.
Közben rájöttem, hogy ez az, amit szívesen csinálok és szeretem csinálni. Erre vártam évek óta, ez az a terület, amiben kiteljesedhetek. Amikor 1,5 év után vissza akart jönni a volt vezető, engem választottak az intézmény további vezetésére, őt pedig áthelyezték. Ez egy óriási elismerés volt számomra.
Azóta egyre biztosabban végzem a dolgomat, de még mindig látom a lehetőségeket, hogy hol fejlődhetek, illetve hol fejleszthetem a csapatomat.
Egyetértek tbs-sel. Nagyon fontos, hogy szeresd, amit csinálsz. Nem elég, hogy jó vagy valamiben, szívesen is kell csinálnod. A pénz jól jön meg minden, de ez nem elég elismerés. Az sokkal inkább, hogy a felettesem figyel rám és megkérdezi, hogy vagyok és, hogy ideje lenne szabira mennem, mert látja, hogy sokat dolgozok. Hogy a teamem elismer és kikérik a véleményem, különben pedig egyedül dolgoznak. Hogy a teamem és a felettesem megbíznak bennem és tudják, hogy a döntéseim az intézmény javát szolgálják.
Vannak napok nekem is, mikor 10 órákat dolgozok, mert beugrok a csoportokba emberhiány esetén és miután elvitték a gyerekeket, állok neki az irodai munkának. Viszont vannak olyan napok is, amikor 6-7 óra után felkelek az asztaltól és hazajövök. De úgy érzem, hogy amíg mindezt szívesen teszem és nem csak a pénz miatt, addig jó helyen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest