Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Szeretnék pár dolgot tisztázni, mert úgy érzem, hogy páran csak végletesen tudnak gondolkodni, miután elolvastak egy hozzászólást. (Ezt általánosságban értem, hogy ki vannak élezve a véleményezések/válaszok és nem csak ebben a témában)
Se vegán, se vegetáriánus nem vagyok.
Senkit nem próbálok “megtéríteni” , “elkötelezni” vagy “átkódolni”.
Nagyon szeretem a tejtermékeket.
Használok vajat, tojást és sütök süteményt.
Rendelek ételt és járok étterembe.
Fogyasztok húst.Mindezeket mértékkel próbálok kezelni, ahogy nekem + családnak jólesik.
A magyaros - sok hús kerüljön az asztalra - konyha több mint 30 évig mindennapi része volt az életünknek. Még ma is fontos, de nem ez dominál az étkezésünkben.
Azért, mert soknak találom a család húsfogyasztását nem jelenti azt, hogy nem fogok/fogunk húst enni.
Azt a nézetet valamelyest osztom, miszerint vannak megátalkodott vegánok, akik erőteljesen akarják befolyásolni a környezetüket. Hogy ezt miképp teszik, változó.
Szerintem ez beállítottság és nem erőszak kérdése, hogy ki hogyan táplálkozik. Gyerekkorban még esetleg befolyásolható, de inkább visszájára sülnek el ezek a próbálkozások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED monitor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs