Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ladybug
üzenetére
"Pizza, paszta, kínait, vmi burgert. Csupa kalóriabomba."
hát, én speciel azért szoktam enni, mert éhes vagyok, tehát szükségem van kalóriára

amúgy ezek egyikét se esszük igazán. GRillezett húsokat, zöldségeket szoktunk rendelni, azok finomak, és szerintem a sült krumpli sem ördögtől való ám, ha jól van megcsinálva...
tésztát én szoktam, de az Orsi nem nagyon, mert glutén. VEttem már neki gluténmenteset, de őszintén, annak meg az íze rossz...
És a pizzát is nagyon szeretem, persze arra is vonatkozik ugyanaz, ami a kenyérre, ami igazán jó, az baromi drága.
Nemrég nyílt egy hely a környéken, ahol ilyen kemencés nápolyi pizzát csinálnak, hát az valami zseniális. Igazából a donpepe meg a többi nem is értem, hogy hogy él meg azokkal a fosokkal, amiket adnak, ha ilyet is lehet sütni...@Nolf: "a bolognaid receptjét írd már le légyszi, aztán majd én is adok autentikus olasz változatot " - volt anno egy top gear rész, ahol kinyomozták, hogy az olaszoknál olyan, hogy bolonyai, nem is létezik...
lehet, hogy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Avast! Antivirus topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest