Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Hétfőn nyitnak a sulik a téli szünet után. Semmi óvintézkedés nincs, csak maszkviselés, de nincs osztálybontás sem az eddigi infók szerint (ugye a holnapi napról van szó). Lesznek itt olyan fertőzésszámok…
Nálunk a cégnél elkezdtek ffp2 maszkokat osztani, hetente 2 db felvehető, úgyhogy én az elmúlt pár napban azt hordtam, ráadásul szigorúbban odafigyelve, mint eddig. Bár amikor a szünetben bezsúfolódik a teljes stáb az étterembe, ahol úgysincs senkin maszk, akkor kb mindegy is.
Mindketten 3x vagyunk amúgy oltva (+ én át is estem rajta tavaly ilyenkor), lányom most kapna egy másik oltást a héten, akkor egyeztetünk neki is időpontot harmadik covidra, de az ő második oltása sincs még 6 hónapos. Nem járunk munkán kívül sehova, csak hetente egyszer bevásárolni (na jó, én most voltam fodrásznál, de ott is ffp2 maszk van, meg fertőtlenítés), senkivel nem találkozunk, ha igen, akkor is méterekről beszélgetünk. Emellett egészségesek vagyunk, fittek, és viszonylag fiatalok. Szóval szerencsére nagy kockázat nincs, mi kb minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy elkerüljük, illetve nem valószínű, hogy egyszerű influenzás tüneteknél többet hozna ki belőlünk.
De hogy mi lesz itt össztársadalmi szinten, abba bele se merek gondolni. Ha csak negyedannyi krónikus beteg, idős, vagy túlsúlyos fertőzöttet visz el, mint az eddigi hullámok, ezekkel a fertőzési számokkal így is aratás lesz, attól félek.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- Amazon Fire TV stick/box
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest