- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Hétfőn nyitnak a sulik a téli szünet után. Semmi óvintézkedés nincs, csak maszkviselés, de nincs osztálybontás sem az eddigi infók szerint (ugye a holnapi napról van szó). Lesznek itt olyan fertőzésszámok…
Nálunk a cégnél elkezdtek ffp2 maszkokat osztani, hetente 2 db felvehető, úgyhogy én az elmúlt pár napban azt hordtam, ráadásul szigorúbban odafigyelve, mint eddig. Bár amikor a szünetben bezsúfolódik a teljes stáb az étterembe, ahol úgysincs senkin maszk, akkor kb mindegy is.
Mindketten 3x vagyunk amúgy oltva (+ én át is estem rajta tavaly ilyenkor), lányom most kapna egy másik oltást a héten, akkor egyeztetünk neki is időpontot harmadik covidra, de az ő második oltása sincs még 6 hónapos. Nem járunk munkán kívül sehova, csak hetente egyszer bevásárolni (na jó, én most voltam fodrásznál, de ott is ffp2 maszk van, meg fertőtlenítés), senkivel nem találkozunk, ha igen, akkor is méterekről beszélgetünk. Emellett egészségesek vagyunk, fittek, és viszonylag fiatalok. Szóval szerencsére nagy kockázat nincs, mi kb minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy elkerüljük, illetve nem valószínű, hogy egyszerű influenzás tüneteknél többet hozna ki belőlünk.
De hogy mi lesz itt össztársadalmi szinten, abba bele se merek gondolni. Ha csak negyedannyi krónikus beteg, idős, vagy túlsúlyos fertőzöttet visz el, mint az eddigi hullámok, ezekkel a fertőzési számokkal így is aratás lesz, attól félek.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest