Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Van az embernek egy csomó rossz döntése, nem bánkódni kell rajta, hanem tanulni belőle. Ilyenekre gondolok, hogy bárcsak odafigyeltem volna matekon, vagy tanultam volna még egy nyelvet, vagy sportoltam volna többet, amikor fiatal voltam, meg ilyesmik.
Aztán van a Mézgáné esete a Hufnágel Pistivel kategória, amikor ténylegesen volt választásod, és te valamerre döntöttél. Megintcsak max tapasztalatnak jó, fantáziálni a másik verzión semmi értelme.
A harmadik meg az a vonal, amit Tóbi hozott fel, hogy melyik repülőre ültél, és mekkora mák, hogy az nem zuhant le (vagy hogy pont hogy de), de ezen meg aztán tényleg teljesen értelmetlen pörögni, max kocsmázós sztorizáshoz érdemes elővenni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest