Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Van az embernek egy csomó rossz döntése, nem bánkódni kell rajta, hanem tanulni belőle. Ilyenekre gondolok, hogy bárcsak odafigyeltem volna matekon, vagy tanultam volna még egy nyelvet, vagy sportoltam volna többet, amikor fiatal voltam, meg ilyesmik.
Aztán van a Mézgáné esete a Hufnágel Pistivel kategória, amikor ténylegesen volt választásod, és te valamerre döntöttél. Megintcsak max tapasztalatnak jó, fantáziálni a másik verzión semmi értelme.
A harmadik meg az a vonal, amit Tóbi hozott fel, hogy melyik repülőre ültél, és mekkora mák, hogy az nem zuhant le (vagy hogy pont hogy de), de ezen meg aztán tényleg teljesen értelmetlen pörögni, max kocsmázós sztorizáshoz érdemes elővenni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Diablo IV
- Revolut
- További aktív témák...
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4813
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest