- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Van még hová fejlődni…
Itt azèrt nagyon ritka az, ha készpénzzel kell fizetni.
Karácsony előtt ráírtam egy hölgyre, hogy szeretnék nála ajándékutalványt venni. Semmi gond. Emailben megbeszéltünk mindent és megadta a számlaszámát. Aztán elég későn kapcsoltam az utalás miatt, gondoltam, megnézem, tudok-e paypallal utalni. Hát volt neki, úgyhogy azzal ment az utalás.Pár hónapja egy étteremben fizettem paypallal. Az nagyon cool volt. Mindenképpen akartam ilyet csinálni.
A Corona pandémia során sok étterem áttért az online rendelésre/ fizetésre és a kiszállításra. Még jattot is tudok nekik online utalni.
A lányom jóga és röplabda óráit is online utaltuk. Sőt szerződéskötéssel indul minden ilyesmi.
Ha születésnapra gyűjtünk egy kollégának ajándékra, akkor egy személy rendez mindent és annak küldjük paypallal a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest