Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Sajnos sosem voltak vasbetonbol a csontjaim, fiatalabb koromban sport miatt volt vagy 10 toresem.
kb 3 eve egy jo olaszos ordibalos veszekedes soran odav@sztam egy szepet az asztalra okollel, hat masnap mentem a balesetire mert eltort butykom a kisujjamnal

multkor biciklivel kanyarban vagodtam el, most meg szinten biciklivel mentem es egy alagut vegen volt egy vaskorlat ami elvalasztja a gyalogos meg bicikliforgalmat, csak mivel nem jartam meg arra errol nem volt tudomasom. Este leven lofuttyot nem lattam ebbol es keson vettem eszre, nem sikerult idoben lefekezni hogy kikeruljem igy beleakadt a kormany es kirantotta a kezembol mikozben ugye en izombol szoritottam a csutkat es a feket - pont ugy mint legutobb, a kormany megcsavarta az alkarom es a konyokhajlatnal az orsocsontom harantiranyban megpattant. Tehat nem ugy kell ezt elkepzelni hogy ketterort a konyokom
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Witcher topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest