Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• venember83
    nagyúr

szerintem igenis oszt vagy szoroz. ahogy a távolságtartás is. És akkor lehet, hogy most feleekkorák lennének a számaink.
    de eddig kb csak a bagatellizálás ment, hogy hozzánk nem gyűrűzik be.
    modnjuk erről már Hofi is viccelt, és akkor is begyűrűzött...

Lassan két éve csak feltételezéseink és modelljeink vannak, amik aztán ilyennek vagy olyannak bizonyulnak. De végső soron mégis oda jutunk, hogy a lakosság felelősségtudata a döntő, hogy éppen minek és kinek hisz, meg hogy mennyire hajlandó betartani az óvintézkedéseket, mennyire kész vállalni pl. az oltást az eü-s rendszer terhének a csökkentése érdekében és így tovább.

Szóval ja, lehet, hogy segített volna. Meg az is lehet, hogy igazából nem lett volna jelentős a hatása.

Jó, persze most a különböző meneteket és rendezvényeket nagy elegánsan kivettem az egyenletből, milyen rendes vagyok a felelős országvezetőkkel szemben... :U Mert miközben odafönt a saját kalácsukat sütik egyesek, és az sem zárható ki, hogy rossz döntéseket hoznak, jó lenne nem megfeledkezni a társadalom szerepéről sem, nincs egy megoldás, önmagában az oltás sem megoldás, ahogy az intenzív osztályok méretének a kiterjesztése vagy a teljes bezárkózás sem.

Új hozzászólás Aktív témák