Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Targus ACP71-gyel és Lenovo Thinkpad USB 3.0 Pro dokkolóval van. Mindkettő DisplayLink-es és tudja azt, hogy a noti saját kijelzőjén felül 2 db 1080p kijelzőt meghajtson a dokkoló saját digitális videókimenetein.
A Targus talán annyival jobb, hogy ott a dokkolóról töltés is megoldható, ráadásul valamelyik univerzális notitöltőjük fejeivel teljesen kompatibilis a dokkoló, valamint gondoltak arra, hogy adapterrel USB-C-s notival is használható legyen.
Mindkettőt használtan és eBay-en lőttem és kb. bármilyen USB 3.0-val ellátott géppel mennek. A DisplayLink driverek tudtommal Windows-on okék, Linuxon a közelmúltig kevésbé volt jó a támogatás, de nekem Linux Minttel a legújabb driver rendben működik.
A Targus dokkoló saját fajta tápegységet használ, a Lenovo meg kb. elmegy egy szögletes csatlakozós 45W-os Lenovo notitöltőről.
A Lenovo dokkolót szerintem könnyen be tudod Hardverapróról is szerezni, a Targus ritkább, drágább és akkor éri meg abban gondolkodni, ha "rendszert" építesz köré - nekem ezért volt pont lényeges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Spórolós topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egyedi VGA modding. Hűtés / Tuning / Benchmark / Társalgás lazábban
- Mobil flották
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Elektromos autók - motorok
- Renault, Dacia topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs