- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Hova, hova? Szóltak, hogy jön (utána volt még fél másodpercem az ütközésig), tehát odafordultam, úgyhogy bele az arcomba! Szép úgyse voltam sose, na, ez sem segített.
Hanyatt vágott, hogy átestem mindenen, és elnyújtózott a lábaimon. Elég pánikhelyzet, amikor ott fekszel, és próbálod magadról lerúgni azt az izét, de meg sem mozdul. Annyi amúgy, hogy pont elment mellettem a targonca, megbillent valamin, és a felső raklap ledőlt, én meg rossz helyen voltam, ráadásul nem figyeltem oda.
Anno lassan 20 éve, hogy a raktárvezetőnk azzal kezdte a munkavédelmi oktatást, hogy ha targoncát hallasz közeledni, akkor minden idegszáladdal arra figyelsz, hogy kitérj előle, és figyeled, hogyan mozog. Rutinná vált, belefásult az ember, most megvolt az ismétlő oktatás.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hanyatt vágott, hogy átestem mindenen, és elnyújtózott a lábaimon. Elég pánikhelyzet, amikor ott fekszel, és próbálod magadról lerúgni azt az izét, de meg sem mozdul.