Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Hova, hova? Szóltak, hogy jön (utána volt még fél másodpercem az ütközésig), tehát odafordultam, úgyhogy bele az arcomba! Szép úgyse voltam sose, na, ez sem segített.
Hanyatt vágott, hogy átestem mindenen, és elnyújtózott a lábaimon. Elég pánikhelyzet, amikor ott fekszel, és próbálod magadról lerúgni azt az izét, de meg sem mozdul. Annyi amúgy, hogy pont elment mellettem a targonca, megbillent valamin, és a felső raklap ledőlt, én meg rossz helyen voltam, ráadásul nem figyeltem oda.
Anno lassan 20 éve, hogy a raktárvezetőnk azzal kezdte a munkavédelmi oktatást, hogy ha targoncát hallasz közeledni, akkor minden idegszáladdal arra figyelsz, hogy kitérj előle, és figyeled, hogyan mozog. Rutinná vált, belefásult az ember, most megvolt az ismétlő oktatás.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 7 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hanyatt vágott, hogy átestem mindenen, és elnyújtózott a lábaimon. Elég pánikhelyzet, amikor ott fekszel, és próbálod magadról lerúgni azt az izét, de meg sem mozdul.