Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
azért meddő ez a vita, mert minden városban vannak olcsó, drága és még drágább helyek is, és ezt nyilván a helyiek ismerik. És van még a fancy-ségi, meg a gourmet-ségi skála is, hogy ki hova pozícionálja magát.
De csak, hogy példánál maradjak, anno veletek egy bécsi szelet vendéglőben ettünk, ami ugyan nem belváros, de a körúttól talán egy sarokra volt, és annyira nem is fancy, de lelóg a tányérról a hús. Na, ott ma is 2600 a bécsi szelet, és 550 a köret, és gondolom, még 700 Ft a sör. Az kevesebb, mint 11 ojró.jó, nyilván kevés az összehaosnlítási alapom, hiszen az elmúlt 1-1,5 évben keveset voltam ilyen helyen, és amúgy is egy fillérbaszó izé vagyok.
Gurmé céllal ritkán járok étterembe... De azért én ki szoktam jönni 6-8-10, néha 15 euróból, na. Pedig a hamburger számomra nem étel. Meg nem is bírok sokat enni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest