Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Nekem Thinkpad-en (X220, X230i) ezek közül egyedül az ujjlenyomatolvasót kellett "drivereznem" Linux alatt - erős idézőjelekkel, mert inkább arról volt szó, hogy extra csomagot kellett telepítenem ahhoz, hogy legyen szép GUI-s ujjlenyomat-beállító felület, ehhez nyilván agysebészeti tudás kellett (khm, kopipészt két sor esetén a terminálba). Kb. minden más out-of-the-box működik.
Nekem mostansag is sikerult olyat osszehoznia az Ubuntu telepitonek default beallitasban, hogy mas particiora pakolta a grubot es a "/"-t, majd csodalatos modon nem volt kepes bebootolni.
Par evvel ezelott az ethernet kartyak felismmeresevel szoptam viszonylag sokat, illetve ertelmes cpu hutes vezerlessel.
Lehet, az utobbi idoben fejlodott, de eleg sok szar tapasztalatom volt vele, hogy hosszu idore megunjam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AMD Ryzen 7 5800X3D OEM!
- Asus TUF A15 FA506NFR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Air 2017 dobozos megkímélt kiváló akku
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Daruszentmiklós laptop/konzol/kontroller szerviz
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G2 Mini,i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest