Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Nekem Thinkpad-en (X220, X230i) ezek közül egyedül az ujjlenyomatolvasót kellett "drivereznem" Linux alatt - erős idézőjelekkel, mert inkább arról volt szó, hogy extra csomagot kellett telepítenem ahhoz, hogy legyen szép GUI-s ujjlenyomat-beállító felület, ehhez nyilván agysebészeti tudás kellett (khm, kopipészt két sor esetén a terminálba). Kb. minden más out-of-the-box működik.
Nekem mostansag is sikerult olyat osszehoznia az Ubuntu telepitonek default beallitasban, hogy mas particiora pakolta a grubot es a "/"-t, majd csodalatos modon nem volt kepes bebootolni.
Par evvel ezelott az ethernet kartyak felismmeresevel szoptam viszonylag sokat, illetve ertelmes cpu hutes vezerlessel.
Lehet, az utobbi idoben fejlodott, de eleg sok szar tapasztalatom volt vele, hogy hosszu idore megunjam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek és többféle színben és kapcsolókkal! plus csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest