- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Megint azt állítod h nem mondok igazat
Nem minősítettelek semmilyen formában sem téged, sem az általad mondottakat, tévesen rögzült információk javítását szándékoztam megtenni.még a bíróságon befogadott ügy is visa electron hitelkártyáról szólt
Az, hogy a bírósági ügyben tévesen került megnevezésre a termék típusa/jellege, engem totálisan hidegen hagy. Talán rémlik Neked is személyes találkozásaink alapján, hogy lehúztam pár évet bankoknál, kifejezetten bankkártyaelfogadással is foglalkozva (többek között) - erre direkt nem akartam eddig hivatkozni. A Visa Electron kártya a '80-as évek óta (amióta a Visa kitalálta, mint terméket) debit / betéti / folyószámlához kapcsolódó bankkártya. Minden, a Visa kártyatársasággal Visa kártyák kiadására szerződött bank által kibocsátott Visa Electron ennek megfelelően debit / betéti / folyószámlához kapcsolódó bankkártya - a fedezetét valós bankszámla és a rajta lévő egyenleg biztosítja (hitelkártya esetében viszont egy technikai számla, amelynek teljes fedezetét a bankkal kötött szerződésben meghatározott hitelkeret adja). Hogy a valós bankszámládhoz te igényeltél még a banktól folyószámlahitelkeretet is (vagyis egy hiteltermék segítségével kitoltad a felhasználható egyenleget), az semmit nem változtat a kártyatermék típusán.nem értem mit vétettem ellened - de utána rájövök, hogy a létezésem lehet az ok mindenre IS.
Teljesen normálisan álltam hozzád (pusztán javítani akartam egy tévesen berögzült infót), azzal nem tudok és akarok mit kezdeni, hogy személyes sértődöttséged alapján vádaskodsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BMW topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest