Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Megint azt állítod h nem mondok igazat
Nem minősítettelek semmilyen formában sem téged, sem az általad mondottakat, tévesen rögzült információk javítását szándékoztam megtenni.még a bíróságon befogadott ügy is visa electron hitelkártyáról szólt
Az, hogy a bírósági ügyben tévesen került megnevezésre a termék típusa/jellege, engem totálisan hidegen hagy. Talán rémlik Neked is személyes találkozásaink alapján, hogy lehúztam pár évet bankoknál, kifejezetten bankkártyaelfogadással is foglalkozva (többek között) - erre direkt nem akartam eddig hivatkozni. A Visa Electron kártya a '80-as évek óta (amióta a Visa kitalálta, mint terméket) debit / betéti / folyószámlához kapcsolódó bankkártya. Minden, a Visa kártyatársasággal Visa kártyák kiadására szerződött bank által kibocsátott Visa Electron ennek megfelelően debit / betéti / folyószámlához kapcsolódó bankkártya - a fedezetét valós bankszámla és a rajta lévő egyenleg biztosítja (hitelkártya esetében viszont egy technikai számla, amelynek teljes fedezetét a bankkal kötött szerződésben meghatározott hitelkeret adja). Hogy a valós bankszámládhoz te igényeltél még a banktól folyószámlahitelkeretet is (vagyis egy hiteltermék segítségével kitoltad a felhasználható egyenleget), az semmit nem változtat a kártyatermék típusán.nem értem mit vétettem ellened - de utána rájövök, hogy a létezésem lehet az ok mindenre IS.
Teljesen normálisan álltam hozzád (pusztán javítani akartam egy tévesen berögzült infót), azzal nem tudok és akarok mit kezdeni, hogy személyes sértődöttséged alapján vádaskodsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest