Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Rav4 még viszonylag kockaformájú, ráadásul még csak nem is olyan iszonyatosan ocsmány, mint egy crv, vagy hrv, vagy bármelyik Honda, egyszerűen csak nagyon csúnya. Persze ez esztétikai kérdés, ezen nincs mit vitatkozni, de akármilyen a műszaki tartalom, nem fogok olyan autót venni, aminek a belterétől is rosszul vagyok, meg a parkolóban meglátva is elönt a szekunder szégyen a gyártó helyett, hogy ezt így képesek voltak kiadni. Annál azért szerencsére nagyobb a verseny, hogy erre rá legyek kényszerítve.
A felniméret meg egy dolog, most is mind a két autómon 17-es kerekek vannak, de nem 265 szélesek, és főleg nem per65-ösek. Ekkora teljes kerékátmérő városba, aszfaltra teljesen felesleges, de legalább többet fogyaszt, meg jóval drágább. A fogyasztásba meg besegít még a magas has, meg a kockaforma. Hogy az összsúlyról ne is beszéljek. Fiatal vagyok (lol, bár az lennék), fitt (legalábbis fittebb, mint amilyen fiatal), van még pár jó évem, amíg meg tudom oldani a ki-, beszállást, és legalább a kutya is egyedül be tud mászni a csomagtartóba, nem kell neki kisrámpa (nem vicc, errefelé komoly piaca van a kutyarámpáknak suvhoz). Az útminőség meg olyan, amilyen, egyelőre még a Minivel sem akadtam el soha sehol, pedig nagy kerék, peres gumi, alacsony has.De ezek is mind egyéni, szubjektív preferenciák, te suvval szeretsz járni, én nem látom értelmét, neked tetszik a japán darabosság, én a homogénebb formákat kedvelem, így van ez rendjén.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest