Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek ilyen esetben lehet fellebezni a biztositóval szemben ?
A helyzet a következő :
Tavaly november 22-én, 2,5 évre felvettem egy kisebb személyi kölcsönt az OTP-től saját felhaszálásra, mivel akkor még úgy tűnt hogy minden okés lesz a munkahelyemen, hiszen semmi előjele nem volt annak ami március végén történt. Ugyanis az alvállalkozó alól kiszállt a fő, izraeli cég, azzal hogy elköltöztette a munkavégzés helyét Pestről Gyálra, ezzel együtt pedig egy leépitést is csináltak, ami azt jelenti hogy az eredeti 23 főből, csak 15-re redukálták a létszámot. A 3 hónapig voltam munkanélküli, közben persze kaptam álláskeresési támogatást, és az alatt vonták is le a havi törlesztőmet. Júliusban történt meg hogy nem volt akkora összeg a kártyámon hogy levonják abban a hónapban is a kölcsön részletét. Igy hát a biztositóhoz fordultam hogy a júliusi haviban segitsenek ki. Sajnos csak 2 hete tudtam benyújtani nekik az általuk kért papirokat. Múlthéten kaptam a levelet tőlük hogy elutasitották a kérelmem, mert a volt fönököm által adott papiron nem szerepel az hogy a cég megszűnt, csak az hogy közös megegyezésel lett vége a munkaviszonyomnak.Röviden tömöre ennyi lenne a történet, és én arra gondoltam hogy felkeresem a volt fönökömet, hogy adjon egy olyan levelet amiben az áll hogy a cég szűnt meg, és nem nekem mondtak fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest