- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én is hallgattam őket egy darabig, pont így reggelente, felkelés, készülés környékén, meg néha autóban, de lemondtam róluk, miután pár hónapja napokon keresztül fosásról, fingásról, hányásról, beszarásról, és ezek ismétléséről, kombinációjáról szólt a téma reggel 6:55 és 7:40 között. Úgy havonta egyszer ez elmegy, de ők, illetve valószínű a műsor névadó úgy érezte, hogy ez mindenkit folyamatosan érdeklő, kiapadhatatlan témaforrás. Én meg azóta nem hallgatom.
Amúgy Jani meg Feri magától nem lenne ilyen, de "fel kell nőniük" a mesterhez, különben elnyomná őket teljesen. Mondjuk így is, de mindegy. Amikor Balázs nincs bent, akkor például egész normálisak tudnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest