Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én is hallgattam őket egy darabig, pont így reggelente, felkelés, készülés környékén, meg néha autóban, de lemondtam róluk, miután pár hónapja napokon keresztül fosásról, fingásról, hányásról, beszarásról, és ezek ismétléséről, kombinációjáról szólt a téma reggel 6:55 és 7:40 között. Úgy havonta egyszer ez elmegy, de ők, illetve valószínű a műsor névadó úgy érezte, hogy ez mindenkit folyamatosan érdeklő, kiapadhatatlan témaforrás. Én meg azóta nem hallgatom.
Amúgy Jani meg Feri magától nem lenne ilyen, de "fel kell nőniük" a mesterhez, különben elnyomná őket teljesen. Mondjuk így is, de mindegy. Amikor Balázs nincs bent, akkor például egész normálisak tudnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 Pro - mobilportré
- TP-LINK routerek
- talmida: Változások 2. rész
- Energiaital topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest