Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én annakidején nagyapámmal disznószarral meg fűrészporral, meg szénával meg fűvel, meg csalánnal, meg csirketáppal, meg moslékkal meg krumplisfölddel, meg kaszafénnel, meg birkafaggyúval, meg gombatörmelékkel kentük össze magunkat, de mindennek volt érrtelme és haszna
nos ennek értelme és haszna az volt, hogy volt mit enni. ma szerencsére nem ez a helyzet. a csirke meg a krumpli ott van a polcon a boltba. van belőle jobb is, rosszabb is. aki ma falun háznál állatot tart (5 csirke 2 disznó szinten), meg krumplit, zöldséget vet, permetez, öntöz, az csak az idejét pazarolja. Látom nap mint nap, hogy apósom 12 óra munka (+ausztria ingázás) után jön a kertbe ténykedni és - bár n em mondja - a töke ki van vele, de hát ugye öregapánk is így csinálta. meg azért finomabb a házi...
hát szerintem annyival nem finomabb, hogy megdögöljek miatta.
én már rég befüvesítettem volna mind a 3000 nm-t, de én csak a csősz vagyok, nem a gazda.most arról nem beszélve, hogy a szomszéd (65-70 éves) 3 napi vetésforgóban fát vág (igaz, hogy van gázkazánja is és lóvé is van, mégis rönkhasítóz meg körfűrészel egész nyáron, hogy őszre legyen fa, mert hát a fát okosba szerzi), meg öntöz és permetez. Annyi permet szerintem a világ összes boltjában nincs a zöldségeken, mint annak egy paradicsomában. De házi. Persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Lenovo Thinkpad T460S laptop (14FHDTouch/i5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest