- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én annakidején nagyapámmal disznószarral meg fűrészporral, meg szénával meg fűvel, meg csalánnal, meg csirketáppal, meg moslékkal meg krumplisfölddel, meg kaszafénnel, meg birkafaggyúval, meg gombatörmelékkel kentük össze magunkat, de mindennek volt érrtelme és haszna
nos ennek értelme és haszna az volt, hogy volt mit enni. ma szerencsére nem ez a helyzet. a csirke meg a krumpli ott van a polcon a boltba. van belőle jobb is, rosszabb is. aki ma falun háznál állatot tart (5 csirke 2 disznó szinten), meg krumplit, zöldséget vet, permetez, öntöz, az csak az idejét pazarolja. Látom nap mint nap, hogy apósom 12 óra munka (+ausztria ingázás) után jön a kertbe ténykedni és - bár n em mondja - a töke ki van vele, de hát ugye öregapánk is így csinálta. meg azért finomabb a házi...
hát szerintem annyival nem finomabb, hogy megdögöljek miatta.
én már rég befüvesítettem volna mind a 3000 nm-t, de én csak a csősz vagyok, nem a gazda.most arról nem beszélve, hogy a szomszéd (65-70 éves) 3 napi vetésforgóban fát vág (igaz, hogy van gázkazánja is és lóvé is van, mégis rönkhasítóz meg körfűrészel egész nyáron, hogy őszre legyen fa, mert hát a fát okosba szerzi), meg öntöz és permetez. Annyi permet szerintem a világ összes boltjában nincs a zöldségeken, mint annak egy paradicsomában. De házi. Persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- T490s 14" FHD IPS i5-8365U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest