Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én annakidején nagyapámmal disznószarral meg fűrészporral, meg szénával meg fűvel, meg csalánnal, meg csirketáppal, meg moslékkal meg krumplisfölddel, meg kaszafénnel, meg birkafaggyúval, meg gombatörmelékkel kentük össze magunkat, de mindennek volt érrtelme és haszna
nos ennek értelme és haszna az volt, hogy volt mit enni. ma szerencsére nem ez a helyzet. a csirke meg a krumpli ott van a polcon a boltba. van belőle jobb is, rosszabb is. aki ma falun háznál állatot tart (5 csirke 2 disznó szinten), meg krumplit, zöldséget vet, permetez, öntöz, az csak az idejét pazarolja. Látom nap mint nap, hogy apósom 12 óra munka (+ausztria ingázás) után jön a kertbe ténykedni és - bár n em mondja - a töke ki van vele, de hát ugye öregapánk is így csinálta. meg azért finomabb a házi...
hát szerintem annyival nem finomabb, hogy megdögöljek miatta.
én már rég befüvesítettem volna mind a 3000 nm-t, de én csak a csősz vagyok, nem a gazda.most arról nem beszélve, hogy a szomszéd (65-70 éves) 3 napi vetésforgóban fát vág (igaz, hogy van gázkazánja is és lóvé is van, mégis rönkhasítóz meg körfűrészel egész nyáron, hogy őszre legyen fa, mert hát a fát okosba szerzi), meg öntöz és permetez. Annyi permet szerintem a világ összes boltjában nincs a zöldségeken, mint annak egy paradicsomában. De házi. Persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest