Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kitchen Shop. Elvileg egy premium bolt. Veszek egy kozepes meretu serpenyot 17000 forintert, mert epp kellett, es jo minosegunek tunt, rajta a nagy felirat, hogy indukcios fozolapot is tamogat. Veszek hozzaillo fedot is 4000 forintert.
- 4 fozolapbol csak az egyiken mukodik
- a nyele mosaskor megtelik vizzel, de kifolyni nem tud, mert tul kicsi a res -- viszont fozes kozben a hotagulas miatt megvaltozik a lyuk, emiatt szepen odacsopog a fozolapraVisszaviszem, hogy ez igy szar.
- a fedo szeparalt, igy azt tuti nem veszik vissza (hiaba nem tudok vele mit kezdeni, mert a serpenyohoz vettem)
- visszakuldik bevizsgalasra a serpenyotEzek utan kideritik, hogy jo ez igy, csak fejjel lefele kell szaritani (ugy sem jo, nyilvan).
Oke, hagyom a fenebe. Erre felhivnak, hogy menjek el erte. Mondom, h nekem ez igy csak bosszusag, szoval nyugodtan dobjak ki. Erre:
"Azt nem lehet, be kellene jonni erte."
Mi a loszar van, emberek? Eladnak nekem egy szart dragan, aztan nem veszik vissza (Amazonnal kerdes nelkul visszaveszik, ha neked nem tetszik), es vegul lecsesznek telefonban, hogy olyan nincs, hogy en nem viszem el onnan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Eladó HP HyperX Cloud Orbit S gaming headset
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest