Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Kimostam az bőrkabátom belsejét, mert egy kedves hótrészeg kolléga beleöntötte a sörét (mind a fél litert).
Vigyáztam rá, hogy a külsejét víz se érje, de a száradáskor (amikor lefele folyt a belsejében a víznedű) ez bekövetkezett.Most úgy néz ki szegény, mintha deréktájt végigkaszaboltak volna egy katanával, majd belevéreztem vóna.
Szóval mi a bús péklapátsorompót tudok kezdeni vele, hogy még használható legyen? Csak egy olyan komolyabb, hosszú vizes ázásnyom van rajta.
Szappanos víz, meg tej, azt csókolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest