Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez a selejt érdekes kérdés, mert ugye nem az afrikai vadonban vagy a dél-amerikai dzsungelben élünk. Speciel én Európában töltöm időm nagy részét, itt kell érvényesülnöm, betevőt megkeresni, így számomra egészen más képességek, tulajdonságok hasznosak. Számomra egészen riasztó az utóbbi években egyre nagyobb tömegben fellelhető üresfejű konditerembuzi, akik a fittség oltáránál tömjéneznek nap mint nap, és a gym a minden. Mellette üres tekintet, zéró kreatív gondolat avagy lelki/szellemi értékteremtés és még sorolhatnám.
Amióta az eszemet tudom mindig is túlsúlyos voltam, így persze rám lehet húzni, hogy az irigység beszél belőlem, de azért aki kicsit is ismer az tudja, hogy erről szó sincs. Egyszerűen máshol vannak a prioritásaim, soha nem érdekelt különösebben a testem formája. Mivel szeretek mozogni ezért az állóképességért volt már, hogy fogyóztam, vagy rendszert vittem a fizikailag aktív programjaimba, de ennyi, az egészségemre figyelek nyilván. Belegondolva nem tudok egyetlen dolgot sem felidézni amiben gátolt volna a súlyfeleslegesem.
Ha egyszer milliárdos leszek akkor viszont tuti megfizetek néhány tudóst, hogy járjanak a végére az anyagcsere rejtélyének és nyomorba döntöm az összes fogyókúrákból, diétákból megélő kuruzslót.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest