- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Hehe, hétfőn volt egy pozitív élményem a helyi rendőrökkel

BP, Heim Pál kórháznál megyek befelé az Üllőin, de meg kellett forduljak.
Szépen beállok a balra kanyarodóba, persze megfordulni nem lehet csak balra kanyarodni miután a jobbra kanyarodókat is ráeresztették, úgyhogy mehettem volna ki a világ végére.
Szemből pont nem jött senki, csak messze 1-2 autó, kövér gáz, kormány tökig csavarva simán megfordultam. Éppen mennék nyugodtan tovább..... bijjú-bijjú - a francba
Persze a két távoli kocsi egyike rendőrautó volt.
Udvariasan üdvözöltem az urat, korrektül megkérdezte, hogy milyen nyelven tudok (német rendszámú kocsival tolom), aztán elkérte a jogsit.
Elnézést kértem, meg közösen megállapítottuk, hogy a piros lámpánál, záróvonalon megfordulás annyira nem bölcs dolog.
Odaadtam a jogsit és útlevelet (mindkettő NZ
) meg a forgalmit, majd elment a kocsijához. Úgy 5 perc mulva visszajött, és mondta, hogy eltekint az 50+50 ezres büntitől, plusz csak szóbeli megrovást kapok. Azért még megkérdeztem normálisan, hogy javasoljon egy helyet ahol szabályosan meg tudok fordulni, de annyit mondott, hogy "arra nagyon messzire". Elköszöntünk, visszaadta a papírokat (szerintem túl sok lett volna vele a bürokrácia azért nem vállalta be a büntit
), és jó utat kívántunk egymásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Le Mans Ultimate
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós kamerák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Philips Evnia 32M2N8900/00 4k 240 Hz QDOLED monitor eladó, nagyobbra cserélhető
- Abit Siluro Geforce 4 ( Nvidia Geforce 4 Ti4600) -- RITKA --
- Canopus Spectra X20 ( Nvidia Geforce 3 ) -- RITKA --
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs