- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Hehe, hétfőn volt egy pozitív élményem a helyi rendőrökkel

BP, Heim Pál kórháznál megyek befelé az Üllőin, de meg kellett forduljak.
Szépen beállok a balra kanyarodóba, persze megfordulni nem lehet csak balra kanyarodni miután a jobbra kanyarodókat is ráeresztették, úgyhogy mehettem volna ki a világ végére.
Szemből pont nem jött senki, csak messze 1-2 autó, kövér gáz, kormány tökig csavarva simán megfordultam. Éppen mennék nyugodtan tovább..... bijjú-bijjú - a francba
Persze a két távoli kocsi egyike rendőrautó volt.
Udvariasan üdvözöltem az urat, korrektül megkérdezte, hogy milyen nyelven tudok (német rendszámú kocsival tolom), aztán elkérte a jogsit.
Elnézést kértem, meg közösen megállapítottuk, hogy a piros lámpánál, záróvonalon megfordulás annyira nem bölcs dolog.
Odaadtam a jogsit és útlevelet (mindkettő NZ
) meg a forgalmit, majd elment a kocsijához. Úgy 5 perc mulva visszajött, és mondta, hogy eltekint az 50+50 ezres büntitől, plusz csak szóbeli megrovást kapok. Azért még megkérdeztem normálisan, hogy javasoljon egy helyet ahol szabályosan meg tudok fordulni, de annyit mondott, hogy "arra nagyon messzire". Elköszöntünk, visszaadta a papírokat (szerintem túl sok lett volna vele a bürokrácia azért nem vállalta be a büntit
), és jó utat kívántunk egymásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest