Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Erről eszembejut, mikor megyei atlétikaverseny volt még általános iskolás koromban, és valami okból engem tesitanárom benevezett hogy súlylökésben is indulnánk. Osztálytársammal ketten mentünk. Ott tébláboltunk, ökörködtünk, néztük a futókat, ugrókat, gerelyeseket, majdnem lemaradtam a saját versenyemről, lehajigáltam teljesen amatőr módon a három kört, első szar lett, másodikban kiléptem, harmadik is lett valamilyen. Aztán tovább ökörködtünk. Majd délután eredményhirdetés, tudtuk hogy haverom jókat lökött, hátha kap érmet, de igazából oda se figyeltünk. Majd látom, hogy később haver jön két oklevéllel, és aszondja: mér nem jöttél fel a dobogóra? Mondom én, minek? Hát harmadik lettél te hülye, nesze az okleveled.
Nem is hallottam, hogy szólitottak a bronzéremért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- EAFC 26
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is hallottam, hogy szólitottak a bronzéremért.