Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Lehet, hogy nem optimális, de a miénk is így működik. Én is elemeztem már fejben a dolgot, jobbat én sem tudnék kitalálni. Itt annyival bonyolultabb, hogy 14 szint (0-val együtt), illetve 2 lift van, az egyik 5, a másik 8 személyes. Ahogy néztem, ha mindkettő idle, és ugyanitt állnak, akkor a nagyobbik mozdul a hívásra (energiatakarékosság szempotjából nyilván nem szerencsés, de valahol logikus).
Abból a szempontból geci kérdés amúgy, hogy ha még sosem laktál magasházban, hátrányban vagy az olyanokkal, mint mi, akik napi szinten használják, és agyaltak rajta már korábban. De ki mondta, hogy az élet igazságos?
tildy: Ez szerintem olyan, mint a lámpaláz. Van, aki jobban kezeli, van, aki kevésbé. Valószínűleg pont szt akarják látni, te melyik oldalra tartozil inkább. A jó hír az, hogy a képesség fejleszthető, ahogy a lámpaláz is alábbhagy, minél többet szerepelsz. Én amúgy a sorold fel a jó/rossz tulajdonságaidat kérdéstől blokkolok, egyszerűen nem jutnak eszembe ilyenkor melléknevek. Betanultam pedig már egy rakással, de éles gelyzetben legfeljebb arról tudnék egy roppant szarkasztikus monológot előadni, hogy mi a véleményem a kérdésről. Hm, egyszer lehet, meg is teszem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Sorozatok
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest