- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki pattogó hagszóróra ötlet ?
Van egy Tevion (jó régi) 5.1-es erősítőm, arra vannak kötve a hangszórók, és ha 5.1-be hallgatok valamit úgy hangosabban, akkor egy idő és elkezd pattogni a hangszóró, ha többet babrálom ilyenkor a távirányítóval, akkor szépen elkezd körbe menni a pattogás körbe mindegyik hangszórón, majd néha fogja magát és elnémul az egész. Ha áramtalanítom majd vissza akkor úgyahogy megy, de csak ideig.
Tegnap este annyit csináltam, hogy kihúzott állapotban mindegyik hangszóró kábelét összeszedtem rendesen, feltekertem a felesleget, összekötöttem, hogy ne legyen gubancos, mert akad ott beltéri egység is, meg a laptop tápkábele is. Próbáltam is utána, nem kelentkezett a probléma, de lehet csak azért, mert halkan tudtam használni a kései időpontra való tekintettel, de ma majd délután kicsit meghajtom, hátha csak a kábelezés volt a ludas.UI: Remélem megoldódik az ügy, mert nézegettem az 5.1-es erősítőket amin optikai bemenet is van (TV ezen keresztül), meg 5.1-es aktív kimenet (hangszórók) és legalább 1 RCA bemenet (egyéb külső hangforrás), hát nincs kedvem 25-30.000 költeni erre, pláne úgy hogy ezt az erősítőt 7.000 Ft-ért vettem úgy kb. 5-6 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AutoCAD
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- LG LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Béta iOS-t használók topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- LENOVO YOGA 9 Pro 14 83BU004BHV
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 5500 / 32GB RAM / ASUS 4060 8GB / 1TB SSD
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Tekken 7 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest