Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki pattogó hagszóróra ötlet ?
Van egy Tevion (jó régi) 5.1-es erősítőm, arra vannak kötve a hangszórók, és ha 5.1-be hallgatok valamit úgy hangosabban, akkor egy idő és elkezd pattogni a hangszóró, ha többet babrálom ilyenkor a távirányítóval, akkor szépen elkezd körbe menni a pattogás körbe mindegyik hangszórón, majd néha fogja magát és elnémul az egész. Ha áramtalanítom majd vissza akkor úgyahogy megy, de csak ideig.
Tegnap este annyit csináltam, hogy kihúzott állapotban mindegyik hangszóró kábelét összeszedtem rendesen, feltekertem a felesleget, összekötöttem, hogy ne legyen gubancos, mert akad ott beltéri egység is, meg a laptop tápkábele is. Próbáltam is utána, nem kelentkezett a probléma, de lehet csak azért, mert halkan tudtam használni a kései időpontra való tekintettel, de ma majd délután kicsit meghajtom, hátha csak a kábelezés volt a ludas.UI: Remélem megoldódik az ügy, mert nézegettem az 5.1-es erősítőket amin optikai bemenet is van (TV ezen keresztül), meg 5.1-es aktív kimenet (hangszórók) és legalább 1 RCA bemenet (egyéb külső hangforrás), hát nincs kedvem 25-30.000 költeni erre, pláne úgy hogy ezt az erősítőt 7.000 Ft-ért vettem úgy kb. 5-6 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest