- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Jah, nekem is egyre inkább ez jön le.

Akivel eddig személyesen beszéltem, meg esetleg kávét is kipróbáltam nála, ott mindig az volt, hogy jó-jó, meg finom, csak inkább kettő van neki, mert az egyikben folyton elromlik valami, vagy még nem jött meg ebayről az alkatrész hozzá, vagy elege van, és nem csináltatja meg, mert már 3x adta be a kulcsot, és ráköltötte már a gép árát javításokra. Szóval ez nem hiányzik nekem, meg személy szerint attól tartok, hogy a sokbáros pumpa, meg egyéb flixflaxok sem. Én személy szerint tejet sem habosítok, azt Katica szokta, de akkor inkább veszek neki valami ügyesebb tejhabosítót (ha érdemes) a ceruzaelemes, botmixerszerű 1500 Ft-os helyett.
Szóval tök hálás leszek igazából, ha lebeszéltek a projektről.
Amúgy ez esetleg? Élőben egészen meggyőzőnek tűnt...
Meg ezt akciózzák most az ominózus üzletben nagyon, ez működésben bejönne, de hogy a technológia mögötte milyen, azzal kapcsolatban vannak kétségeim.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest