- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nemnem, vettem egyet megkóstolni.
A kollégák nagynagynagy örömére. Először a táskámban volt, hagytam hogy ebédre fogyasztási hőmérsékletre melegedjen, de az "illat" intenzitása a hőmérséklettel exponenciálisan nő, ezért betettem egy zacskóba, ami mit sem ért, most egy ételkiszállítós dobozban ÉS zacskóban van, de tökéletesen kiérezni még a táskából, szóval azt hiszem ennek is az ólomköpeny ha egyáltalán ér valamit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ízre amúgy kellemes, finom, lágy, fajtajelleget szépen mutat, csak még engem is meglepett az a 3 hetes érett vegyes trágyaszag, amit fel tud mutatni miközben próbálja szeletelni az ember. Ez ilyen erkélysajt. Fúj most ilyen 30 km/h-s állandó északnyugati, szerintem otthon is kiülök falatozni.
Amúgy ebéd közben ezt olvasgattam, és egy picit bekönnyeztem a röhögéstől, kezemben a főszereplő termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Steam topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kollégák nagynagynagy örömére. Először a táskámban volt, hagytam hogy ebédre fogyasztási hőmérsékletre melegedjen, de az "illat" intenzitása a hőmérséklettel exponenciálisan nő, ezért betettem egy zacskóba, ami mit sem ért, most egy ételkiszállítós dobozban ÉS zacskóban van, de tökéletesen kiérezni még a táskából, szóval azt hiszem ennek is az ólomköpeny ha egyáltalán ér valamit ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)