Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz fokukac #54742 üzenetére

Mi most mindent jol kifogtunk. Vegig meleg volt, szinte mindig napsutes, tegnap volt reggel felhos, de mar 10 korul kitisztult. Ejszaka meg az otthon megszokott "az augusztusi ejszakak mar huvosek"-hez kepest ejfel korul is 23-24 fok volt, gyakorlatilag melegebb, mint juliusban, vagy tavaly augusztusban. Nagyon fura egyebkent ez nekem, mert a tudatomban az otthoni ido van, nappal langyos ejszaka hideg. Meg az erzes, hogy olyankor nyaralok amikor sosem szoktam, es ugy egyaltalan szokatlan na.
    A szallassal nem szorakoztam, ismeros helyen, ismeros apatmantombben neztem ki egy lakast, 100 euro 3 ejszaka 2 fore, de nagyon tiszta, tagas, 2005os epitesu. Strand 8 perc seta, a kozelben ettermek, es alapvetoen iszonyatos csend napkozben is es ejszaka is.
    De most is korbejartunk par helyet, Motovunban nagyon jo a szarvasgombas gasztro felhozatal, meg szep a var sokdszor is. Vrsarban strandoltunk es vacsoraztunk, a kagylo es a grillezett kalmar itt remek. Tegnap Rovinjban kaveztunk, ebedeltunk, varosneztunk sokadszor, es talaltunk egy olyan strandot ami nem fizetos, de ralatni a felszigetre. Este az itteni etteremben fergeteges pasta al tonno, meg pizza.
    Es muszaj gyujtogetni mert jovore nem jovok le 4 napra, mert nagyon keves, semmire nem eleg, vagyis annyi mindent csinalnank meg... jo lenne annyit itt lenni, hogy mar ne talaljunk uj helyeket es vegre megunjuk a kornyeket :)

Új hozzászólás Aktív témák