Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nyilván, ezzel maximálisan egyetértek. A lényeg valahol pont az lenne, hogy mindenki az igényeinek megfelelő autót vegyen és tanácsadáskor ne ilyen csakabenzines szintű berögződések hangozzanak el.
Egyébként, ha teljesen őszinte akarok lenni akkor nyilván mondhattam volna, hogy elegendő lenne nekem valami kétliteres dízel a sok autópályázásra. Itt jön a képbe az, hogy az extra igények milyen vonzatúak a választáskor. Az, hogy kényelmes, számomra tágas belső terű autót akartam kapásból kizárta a kisebb méretűeket, ekkora autót meg botorság lett volna kis motorral venni. Plusz szeretek hajtani ha lehet, élvezem azt a dinamizmust amit ez a motor nyújt, a csendet és kifinomultságot, ezért nem egy Passat lett. A környezetre gyakorolt hatással magam is úgy vagyok, hogy feleslegesen nem terhelem ha egy mód van rá, de nem vagyok belekattanva a témába olyan szinten, hogy szarul érezzem magam, mert 3 literes dízel autóval döngetek az utakon...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest