- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nyilván, ezzel maximálisan egyetértek. A lényeg valahol pont az lenne, hogy mindenki az igényeinek megfelelő autót vegyen és tanácsadáskor ne ilyen csakabenzines szintű berögződések hangozzanak el.
Egyébként, ha teljesen őszinte akarok lenni akkor nyilván mondhattam volna, hogy elegendő lenne nekem valami kétliteres dízel a sok autópályázásra. Itt jön a képbe az, hogy az extra igények milyen vonzatúak a választáskor. Az, hogy kényelmes, számomra tágas belső terű autót akartam kapásból kizárta a kisebb méretűeket, ekkora autót meg botorság lett volna kis motorral venni. Plusz szeretek hajtani ha lehet, élvezem azt a dinamizmust amit ez a motor nyújt, a csendet és kifinomultságot, ezért nem egy Passat lett. A környezetre gyakorolt hatással magam is úgy vagyok, hogy feleslegesen nem terhelem ha egy mód van rá, de nem vagyok belekattanva a témába olyan szinten, hogy szarul érezzem magam, mert 3 literes dízel autóval döngetek az utakon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Ryzen 5 4600G + ASUS alaplap egyben
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest