Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem kötözködtem én, csak őszintén bevallom, hogy nem akartam elhinni, hogy tényleg ennyire megkeseredett és beszűkült lennél. Sosem tudtam mit kezdeni azokkal akik képtelenek észrevenni/értékelni a jót maguk körül és csak a picsogás megy ha esik ha süt...
Kátyúznak rajtuk pár négyzetméteres részeket, és úgy hagyják. Nem marják fel, és csinálják újra kilométer hosszan, mint régen, hanem úgy hagyják.
Hja, valami ökör kitalálta, hogy ne rendezzék már oda minden kátyúhoz a komplett hóbelevancot sokmillióért, hanem legyen már meghatározva egy minimum felületi meghibásodás per kilométer. Az idiótája...
Felmerül az emberben a kérdés, hogy végülis mi lenne neked a normális karbantartás. Rossz utak vannak, ez tény, de nem is ezzel vitáztam, hanem azzal, hogy nálunk különösen rossz lenne a helyzet. Uniós szinten az átlag felett vagyunk, ami nem azt jelenti, hogy minden tökéletes. Varázsütésre nem megy, de valszeg még ha menne is, akkor se lenne jó, mert hát évekkel ezelőtt kellett volna hadonászni azzal a fránya pálcával...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest