Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• de most komolyan, olyan dolgokon tudsz fennakadni, hogy csak lesek.

miért kellene, hogy a mai munkaerőpiacon az legyen a sztenderd, ami 50 évvel ezelőtt volt a szüleidnek?
    miért kellene felkötnie magát a nyugdíjas szüleidnek? mivel nyugdíjasok szerintem őket nem nagyon zavarja már ez a kérdés. :)

amúgy meg el kell fogadni, hogy a jövőben már nem csak a többi munkavállalóval, de a gépekkel, robotokkal is versenyezni fogunk a munkáért. kezdetben az egyszerűbbekért, aztán ahogy fejlődnek, úgy folyamatosan hódítanak meg majd komolyabb pozíciókat.

amúgy vicces amiket ezekről a pozíciókról írsz, csak marhára nem fedik a valóságot, tényleg nem tudom honnan szerzed ezeket az infókat, mekkora mintáról, de biztos lehetsz benne, hogy nem így van.

A szüleimmel kapcsolatban: de zavarja. Ketten nem kapnak annyi nyugdíjat, hogy fenn tudják tartani a házukat. Édesanyám 65 évesen kénytelen fóliában virágozni (ezt valószínűleg nem ismered, szerencsédre, de annyit érdemes erről tudni, hogy sokan tüdőproblémával halnak meg hosszútávon az ilyen jellegű melótól), hogy ne minket a nővéremmel terheljen. És mindezt úgy, hogy édesanyám a SZTE raktározásának egyik vezetője volt a nyugdíj előtti 26 évben pl.

MOD:

Hogy honnan veszem az infókat? Onnan, hogy alig van területe a munkaerőpiacnak ahol nem jártam. Vagy munkavállalóként vagy munkaadóként, vagy a volt politikai aktivitásom okán.

Új hozzászólás Aktív témák