Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát
üzenetére
Heh. Érdekes egy hozzáállás.
(#52249) fokukac: életem legmegrázóbb élménye volt, amikor béreltünk kocsit és a Miami reptérről kifelé -hát na be kell vallani- városnéző nyugdíjasba kapcsoltunk. Ennek folyományaként mögénk állt egy rendőr és levillogott. Én meg , lévén minden papíromat a csomagokkal a kocsi hátuljába tettem, kiugrottam h előveszem. Gyorsan farkasszemet néztem két pisztolycsővel és volt pár perc magyarázkodás. Azzal engedtek el hogy nem leszek hosszú életű akár turista vagyok akár nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Ulefone RugKing 4 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest