Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Inkább i5. Nálam Mo-n van egy ilyen 6910p. Nem mondom, hogy használhatatlan, de sajnos bosszantóan lassú tud lenni. Operát használok rajta Win7 alatt, ha már megy egy-két torrent is, akkor gyakorlatilag idegölő tud lenni egy-egy oldalbetöltés. A mai világ csodaszép erőforrásgazdálkodása sajnos eléképesztő módon gyilkolja a nem új generációs hardvereket. Épp a napokban csodálkoztam rá, hogy az Atomos (3740) Dell Venue tabletem, ami egy éve még teljesen használható volt, Win 10-zel, Edge-dzsel, 2GB RAM-mal gyakorlatilag már nem alkalmas böngészésre. És nem csak úgy nem, hogy lassú kicsit, hanem konkrétan perceket kell időnként várni egy 444 címlapra, ráadásul a lagoló megjelenítés mellett érintőképernyőn gyakori a mellékattintás, ami megint durván perces várakozáshoz tud vezetni. Jó, ez is gyakorlatilag két éve megvan már, és akkor sem volt erős cucc, amikor vettem, de akkor is hihetetlen, hogy ennyivel erőforrásigényesebb lett a sima böngészés. Core 2 Duo procikkal ugyanezt látom sajnos...

Mindeközben az iPhone-om mára már ugyancsak nem túl acélos hardverével tökéletesen mennek a nem mobilos oldalak is. Ja, hogy ott nincs flash, meg egyéb kutyám kínja, mert azokat nem tudja megjeleníteni...
Szerk.: A hatlapos finom süti, szeretem!
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Baldur's Gate 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest