- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jajj.
Nem tudom, milyen telefonod van, de szerintem ezek általában elég logikusak...egy kis ceruzát nem látsz valahol? az a szerkesztés ikonja.
Nekem a gyári android 5.1-en így néz ki, bekarikáztam neked:
Ha idehozod, szívesen segítek.
Amúgy az androidban az a legjobb, hogy az egész címtáradat a google-fiókodban tárolja. Tehát, mostantól akárhányszor költözhetsz másik telefonra, mindig ugyanazt a címtárt fogod látni, SOKKAL egyszerűbb, mint anno, amikor a nokiákon szernvedtünk a sim-es meg a saját kontaktokkal.
Sőt, hogy valami jót mondjak az apple-re, még a céges ájfónomon is csont nélkül bejön a privát telefonom címtára, két kattintás beállítani.Amit pedig Einstein kollega javasol, az is logikus, a címtárat a legegyszerűbb a google-fiókodban szerkeszteni, mert a nagygépen van billentyűzeted, és könnyeben átlátod a nagy képernyő miatt, és kinnyen ki lehet szűrni a duplikációkat, illetve könnyű egyesíteni az egyes névjegyeket - ezt célszerű egyszer megcsinálni, aztán többé nem lesz vele gondod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest