Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Általában azzal kezdem a próbálkozást de semmi se történik csak ha elengedem a kijelzőt, vagyis rövid megnyomásra is ugyanaz történik. Az se mindegy hogy a telefonkönyv melyik részében vagyok:
- ha a telefonkönyvben, akkor az adott névjegyhez való számot berakja a tárcsázóba
- ha a kimenő / bejövő hívásoknál akkor behozza a névjegy adatait, de szerkesztésre nincs gomb, a menü gombbal SINCS névjegy szerkesztése opció
- ha a gyakran hívottaknál vagyok akkor pedig elkezdi hívni az adott számotHiába szerkesztettem tegnap névjegyet, most nem menne, megint percekig kéne keresni. Szörnyű
Tudom, tegyek fel valami normális telefonkönyvet de azzal meg az a bajom hogyha véletlen új telefonra költözök akkor jön a telefonszámok duplázása meg mittudomén még milyen nyavaja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, tegyek fel valami normális telefonkönyvet de azzal meg az a bajom hogyha véletlen új telefonra költözök akkor jön a telefonszámok duplázása meg mittudomén még milyen nyavaja.